Entertainersandkidsreps_940px x 350px

Entertainers en Kinderanimatoren

In deze rollen zorg jij dat iedereen heel veel plezier en een onvergetelijke vakantie beleeft, kinderen én volwassenen. Onze kinderanimatoren werken met verschillende leeftijdsgroepen: 3-7, 8-11 en tieners. Je organiseert tal van activiteiten, zoals sport, spelletjes, knutselen en nog veel meer. ´s Avonds is er misschien een minidisco met een piratenthema voor de kids of zelfs een chocoladefeestje waar je van wegsmelt. Als je voor kinderanimator in aanmerking wilt komen, moet je relevante ervaring hebben met kinderopvang, sport en activiteiten. Ook moet je als Belgische kandidaat een recent bewijs van ‘goed gedrag en zeden’ voorleggen. Onze Nederlandse kandidaten kennen dit als een VOG-verklaring. Wanneer je bij ons aan de slag gaat in het buitenland, moet je bovendien een EHBO-certificaat hebben dat ten minste tot 31 oktober geldig is.

Als entertainer ben je overdag de enthousiaste sfeermaker en in de avonduren laat je zien dat je ook op het podium op je plaats bent. Onze entertainers begeleiden uiteenlopende activiteiten als voetbal, tafeltennis, zwembadspelletjes, beachvolleybal, quizzen en nog veel meer. En dan zijn er nog de avondevenementen, zoals toneel- en spelshows voor de volwassenen. Wij leveren de choreografie en helpen je een handje, zodat jij kunt schitteren in prachtige producties – van comedy tot Broadway-klassiekers.

We vinden gegarandeerd de juiste plek en rol voor jou. Of je nu de hele zomer (april-oktober) bij ons aan de slag gaat of alleen tijdens het hoogseizoen (minimaal twaalf weken). Alles kan: je versterkt een van onze grote internationale teams (met tot tien collega’s uit verschillende landen) of werkt samen met twee of drie collega’s in een klein team.

Vergeet niet om je speciale vaardigheden of ervaring op je cv te zetten. Denk maar aan zingen, dansen, presenteren en alles wat jij denkt dat van pas kan komen.

We kijken al uit naar je sollicitatiebrief!

 

“Ik heb dit seizoen in de Kids Club op Kreta gewerkt en ik vond het echt ontzettend leuk. Vroeger werkte ik in een crèche, maar deze baan is perfect omdat ik kan reizen én met kinderen kan werken. Twee dingen waar ik van hou!

De leukste plek waar ik al als animator heb gewerkt? In Lapland rond Kerstmis. Dat was echt magisch, met alles erop en eraan: rendieren, elfjes en natuurlijk ook de Kerstman. Maar het allermooiste waren de stralende gezichten van de kinderen!

Ik wilde bij Thomas Cook werken omdat het een merk is dat ik ken en vertrouw. Het is een geweldig bedrijf om voor te werken. De opleiding is heel goed – vooral voor de sportactiviteiten en spelletjes. Je doet er heel veel ideeën op. Thomas Cook behandelt je ook heel goed als je in het buitenland bent. Ze betalen voor mijn verblijf en al mijn vluchten, plus zorgverzekering. Alles wat ik verdien, is dus ook echt helemaal van mij. Ik merk aan het eind van het seizoen altijd dat ik goed heb kunnen sparen.”

Ellen Augustyn Animator Kids Club